Škola plus

Španskih boraca 24, Novi Beograd, skolaplus.rs@gmail.com
Moja korpa knjiga: 0 | din: 0,00

O knjizi

Matematika - udžbenik za 6. razred

Autor: Branko Jevremović, Radmila Božić, Jovan Ćuković
Dizajn: D punkt
Edicija: UDŽBENICI

Godina izdanja: 2009
Oprema: Format 20,5 x 26.5 cm, 204 str., broš, ćirilica

Cena: 718,18 dinara
Porez (10%): 71,82 dinara
Ukupna cena: 790,00 dinara

Kupovina

Izvrši porudžbinu
Kako naručiti knjigu?

Proces naručivanja odabranih knjiga u svakom trenutku mozete zapoceti klikom na link Moja korpaUdžbenik je pisan prema važećem nastavnom planu i programu za šesti razred osnovne škole.
Sadržaj knjige podeljen je na manje celine, ukupno devet, i raspoređen na način koji autori smatraju pogodnim za obradu tokom školske godine.
Pre svega, udžbenik je pisan za učenika, pa mu se i direktno obraća nastojeći da ga podstakne na samostalan rad i kontrolu postignutih rezultata. uvođenje novih pojmova i sadržaja prate urađeni, konkretni primeri, potkrepljeni slikama i objektima iz učenikovog okruženja. Oni su označeni posebno: (•, Primer).
Posle svake celine ponuđen je kontrolni zadatak kojim se omogućava učeniku, ro-ditelju i nastavniku sagledavanje rezultata rada učenika. Tako se blagovremeno stiče uvid u stepen usvojenosti prethodnog gradiva koji je, zbog povezanosti matematičkih sadržaja, neophodan za dalje praćenje gradiva.
Posle svake celine data su i rešenja svih zadataka.
Geometrijski i drugi sadržaji, na odgovarajući način, prilagođeni uzrastu učenika, imaju za cilj da istaknu i podstiču misaone i druge aktivnosti učenika.
Zbirka zadataka prati udžbenik na komplementaran način. Zajedno, ovaj komplet omogućava rad na više (bar tri) nivoa u radu sa učenicima.
Učenik treba obavezno da razmatra uvodne i nove sadržaje, i urađene primere, a ostalo da bira prema svojim mogućnostima. Takođe, neophodno je da samostalno reši zadatke, proveri rezultate, pa tek onda da ih uporedi sa rezultatima u knjizi.

                                                                                                                          Beograd, maj 2008.    Autori
 

Galerija


Škola plus 2008 © Sva prava zadržana

Dizajn & razvoj Newtec Solutions