Škola plus

Španskih boraca 24, Novi Beograd, skolaplus.rs@gmail.com
Moja korpa knjiga: 0 | din: 0,00

O knjizi

Matematika - udžbenik za 7. razred

Autor: Branko Jevremović,Svetozar Milić , Jovan Ćuković
Dizajn: D punkt
Edicija: UDŽBENICI

Godina izdanja: 2009
Oprema: Format 20,5 x 26.5 cm, 184 str., broš, ćirilica

Cena: 718,18 dinara
Porez (10%): 71,82 dinara
Ukupna cena: 790,00 dinara

Kupovina

Izvrši porudžbinu
Kako naručiti knjigu?

Proces naručivanja odabranih knjiga u svakom trenutku mozete zapoceti klikom na link Moja korpa

Udžbenik je pisan prema važećem nastavnom planu i programu za sedmi razred osnovne škole.

Sadržaj knjige podeljen je na manje celine, ukupno devet, i raspoređen na način koji autori smatraju pogodnim za obradu tokom školske godine.

Pre svega, udžbenik je pisan za učenika, pa mu se i direktno obraća nastojeći da ga podstakne na samostalan rad i kontrolu postignutih rezultata. Uvođenje novih pojmova i sadržaja  prate urađeni, konkretni primeri, potkrepljeni slikama i objektima iz učenikovog okruženja.

Posle svake celine ponuđen je kontrolni zadatak kojim se omogućava učeniku, roditelju i nastavniku sagledavanje rezultata rada učenika. Tako se blagovremeno stiče uvid u stepen usvojenosti prethodnog gradiva koji je, zbog povezanosti matematičkih sadržaja, neophodan za dalje praćenje gradiva.

Geometrijski i drugi sadržaji, na odgovarajući način, prilagoženi uzrastu učenika, imaju za cilj da istaknu i podstiču misaone i druge aktivnosti učenika.

Zbirka zadataka prati udžbenik na komplementaran način. Zajedno, ovaj komplet omogućava rad na više(bar tri) nivoa u radu sa učenicima.

Učenik treba obavezno da razmatra uvodne i nove sadržaje, i urađene primere, a ostalo da bira prema svojim mogućnostima. Takođe, neophodno je da samostalno reši zadatke, proveri rezultate, pa tek onda da ih uporedi sa rezultatima u knjizi.

 

Galerija


Škola plus 2008 © Sva prava zadržana

Dizajn & razvoj Newtec Solutions